Kundvagnen är tom

Att få ett presentkort från Hansa är att få en möjlighet. Därför är det en perfekt gåva - lika rolig att ge som att få. Här går det att beställa Hansa presentkort för leverans hem per post eller direkt till mottagarens brevlåda, praktiskt förpackat som gåva i kuvert med hållare för kortet.

En beställning med flera presentkort kan levereras till olika adresser. Till mottagaren kan du skriva personlig hälsning eller meddelande som medföljer varje presentkort. Kostnad för administration/porto tillkommer med 35 kr per presentkort.

Välj valör på presentkortet:Beställningar hanteras senast nästkommande vardag och skickas därefter med A-post. Presentkortet skickas av säkerhetsskäl inaktivt och pengarna på kortet blir tillgängliga först 3 arbetsdagar från köptillfället.

Presentkort skickas endast till adresser inom Sverige.

Presentkorten är giltiga i två år som betalningsmedel i anslutna butiker på Hansa. För ej anslutna butiker se http://hansamalmo.se/presentkort/. Försäljning och leverans av presentkortet hanteras av Cashcom som är en del av Goyada AB.

Om presentkortet skadas eller kommer bort under posthanteringen går det bra att skicka e-post till presentkort@hansamalmo.se för support. Ett sådant ärende måste anmälas inom 2 arbetsdagar från köptillfället. Varken Hansa, Cashcom eller Goyada AB tar ansvar för försändelser som beställts/skickats till felaktiga adresser eller som är beställda av personer som inte är innehavare av det konto/kredit-kort som använts.

Presentkorten är giltiga i två år från beställningsdagen och kan ej återköpas eller lösas in mot kontanter.