Kundvagnen är tom

Ska du ge bort ett presentkort? Köp det här och få det hem i brevlådan eller skickat direkt till den som ska få det. Jätteenkelt och alltid uppskattat. Presentkorten är giltiga ett år från köpdagen.

Här väljer du valör på presentkortet samt om du vill ha det levererat i den lyxiga presentkortsasken. Du kan skriva personliga meddelanden som medföljer presentkorten. Frakt- och expeditionsavgift tillkommer med 19 kr per presentkort.

Lyxig presentkortsask

Välj valör på presentkortet:


Jag vill få mitt presentkort levererat
i en lyxig presentkortsask för 49 kr inkl moms

JA     NEJ Din beställning kommer att hanteras nästkommande vardag.

Presentkortet skickas av säkerhetsskäl oaktiverat och pengarna på kortet bli inte tillgängliga förrän 3 arbetsdagar från köptillfället.

Om presentkortet

Presentkortet är giltigt på hela Gothia Towers. Försäljning och leverans av presentkortet hanteras av Goyada AB.

Frakt- och expeditionsavgift tillkommer med 19 kr per presentkort. Presentkorten skickas med A-post nästkommande vardag. Presentkort skickas bara till adresser inom Sverige.

Presentkortet skickas av säkerhetsskäl oaktiverat och pengarna på kortet bli inte tillgängliga förrän 3 arbetsdagar från köptillfället. Om presentkortet skadas eller kommer bort under posthanteringen kan du maila till Goyadas kundtjänst för hjälp. Du måste dock höra av dig inom 2 arbetsdagar från köptillfället.

Varje presentkort levereras i ett gåvokuvert. Gothia Towers och Goyada tar inget ansvar för försändelser som skickats till felaktiga adresser eller som är beställda av personer som inte är innehavare av det kontokort som använts.

Presentkorten kan ej lösas in mot kontanter eller helt eller delvis återköpas. Presentkorten är giltiga ett år från köpdagen. Förlorat kort ersätts ej.

Ångrar du ditt inköp av presentkort så gäller 14 dagars öppet köp från den dagen du inhandlade kortet.